Врати за килер

Вие сте на път да реализирате проект за развитие с килер по мярка и се колебаете между три вида врати за килер? Представяме Ви различните характеристики на люлеещите се, въртящи се, сгъваеми и плъзгащи се врати на шкафове, за да изберете, коя ще подхожда по-добре. Каква е стаята около килера? В коя стая е инсталирана? За каква цел? Толкова много въпроси, които ще определят предпочитания стил на вратата за килер.

Врати в гардероба

Това е една от най-класическите форми на съхранение. Въртящите се врати (шарнирни) са врати за килера, които се отварят изцяло навън, което изисква достатъчно свободно пространство, което да гарантира правилното отваряне на вратата.

Този стил на вратата на килера е идеален в големи дневни помещения, като например в хола или за тесни пространства.

Сгъваема врата на шкаф

Сгъващата се врата отново става тенденция! Това е модел на вратата на килера, който предлага голяма свобода в ширините за съхранение, на които се вписва перфектно. Позволява интегрирано съхранение с врати, които не засягат помещението и насърчават достъпността до килера.

Врата шкаф

Сгъващата се врата се вписва във всички части на къщата. Въпреки това, не се препоръчва за високи и детски стаи, за които маневрата може да бъде трудна.

Благодарение на много добро качество и редовна поддръжка, се избягва бързото износване на системата за отваряне и затваряне.

Плъзгаща се врата на шкаф

Плъзгащата се врата, най-дизайнерската и най-дискретна! Тази приспособима врата е много практична, тъй като е перфектна за големи височини и позволява най-голяма ширина за съхранение. С минимално пространство, тя не навлиза в стаята.

Приспособява се към много пространства: големи стаи, спални, кухня, хол, офис, таванско помещение и под-склонове … Въпреки това, изисква съхранение най-малко един метър широчина, защото включва частично отваряне на килера.

Плъзгащата се врата е лесна за инсталиране и поддръжка. Съсредоточете се върху качеството и по-голяма издръжливост.

Оставете коментар