ВРАТИ СПЕСТЯВАЩИ ПРОСТРАНСТВО

ВРАТИ СПЕСТЯВАЩИ ПРОСТРАНСТВО

Rate this post

Ако искате да спестите място във всяка стая или имате малка врата на шкаф, на която и е време за обновяване, налице са разнообразни решения, които спестяват място, за да се впишат идеално дори най-неприятните пространства.

МАЛКО СЪЩО ФОРМИРАНО

Съществуват малки версии на популярни интериорни конструкции на врати, които могат да бъдат използвани в най-малките пространства и могат да бъдат окачени за малки рамки. Тези опции са достъпни в избор от 457мм или 533мм ширина, за да пасват на най-стегнатите пространства, но могат да бъдат пригодени за останалата част от дома. Предлагат се широк спектър от дизайни, които да отговарят на стандартните изисквания за интериорните врати, което ви позволява да постигнете свързващ завършек, дори в помещения, където имате необичайно оформени области, като например преобразуване на тавана.

Въпреки това, ако избирате дизайн на вратата, който има детайл от панела, има вероятност броят на панелите да намалее леко, както може да се очаква, поради по-малката ширина на вратата. Но бъдете сигурни, че цялостният външен вид ще съвпадне красиво с по-широките врати.

Защо не обмислите окачването на две врати на шкафа, за да създадете малък чифт, или ако проблемът е височина, можете също да извадите маломерни интериорни врати, проектирани специално за тесни пространства.

ДВОЙНИ ВРАТИ

Двойните врати са фантастичен начин да спестите място, без да правите компромис със стила. Изисквайки само половината от площта на единичната врата, когато се отвори, действието им на концентриране е полезно за многобройни приложения, включително разделяне на малки помещения или използване за шкафове или килери.

Двойните врати се произвеждат с маломерни размери, за да пасват директно в стандартните отвори на вратите, така че те са идеалният избор за прост проект за обновяване. Те също са снабдени с целият нужен ви обков, което ви спестява време за инсталация, тъй като всичко е готово за работа.

Можете да избирате от традиционни дъбови или съвременни модели на врати, които да пасват перфектно с други интериорни врати.

Плъзгащи врати

ПЛЪЗГАЩИ СЕ ВРАТИ

Чудесен начин за запазване на тенденцията е с плъзгащи се врати, които се плъзгат през отвора на вратата, без да се отварят в помещението, тип „хармоника”, а дизайнът на въртящата се писта ви позволява да поддържате настилката без прекъсване между помещенията, без опасност и спестява важна площ. Те могат да бъдат използвани в кухни, за да се скрият отделните помещения или те също изглеждат добре като врати за гардероби, както и като врати за спалня.

С лесна инсталация, изберете от селекция от врати тип „Врати за плевня” в плъзгащ се вариант или плъзгащи се стъкла за най-съвременна изтънченост.

Оставете коментар