Направи своя избор за врати като експерт в няколко лесни стъпки

Експертни съвети за избор на врати

Изборът на врати, както и на цялостното обзавеждане на дома винаги е бил труден. Днес сме решили да Ви улесним значително с нашите 9 на брой експертни съвета, затова как да откриете Вашите най-желани модели врати.

  • На първо място са цветовете

Уточнете цвета на паркета/гранитогреса, мазилката, дограмата и мебелите, за да може да се спрете на най-подходящия нюанс за вратите, както за входната, така и за интериорните. Все пак нека не забравяме, че най-важното, за да бъде едно жилище красиво и уютно, е да сте съчетали правилно всички цветове.

  • Определете лимитиран бюджет

Важно е да селектирате изборът си в рамките на определения от Вас бюджет, при покупката на врати. Това ще Ви стесни кръгът от подходящи модели и ще Ви улесни, тъй като ценовите диапазони са широки, но не и за сметка на качеството.

  • Запознайте се предварително

Нищо не Ви пречи, когато имате възможност, да „посърфирате“ малко в интернет пространството и да се запознаете какви са популярните предложения в съвременното предлагане и кое би било най-добро за Вас, спрямо Вашите изисквания за стил, качество и цена. Дори не е нужно да ставате от мекия си и така удобен диван.

  • Сравнете цените спрямо предлаганото качество

Има фирми, които са производители и при тях продукцията държи по-високи цени, а при вносителите няма голямо оскъпяване на вратите, така че е възможно да спестите, а и не подценявайте промоциите.

  • Посъветвайте се с приятели

Приятелите, които наскоро са правили ремонт и са сменили вратите си, са едни от най-добрите съветници. Техният опит ще Ви насочи към определен магазин за врати, както и към препоръки за серия и модел, от която са останали доволни. Още повече, че ще можете да видите реално вратите и как точно са монтирани от изпълнителя.

  • Открийте Вашия магазин и го посетете

Така може да видите мостри на вратите, които вече сте набелязали в определения сайт и на живо. Консултирайте се с продавача за процеса на работа в съответната фирма, както и за срока за изпълнение на поръчка.

  • Изберете врати, но започнете първо от входната

Преценете, дали тя да бъде метална или блиндирана, имайки едно наум че блиндираната серия е с по-високо качество, а металната е на по-ниска цена. Качествената входната врата определено заслужава своята стойност!

Врата

  • Изберете вътрешни врати според изискванията си

Има модели, които са по-скъпи и такива, които са достъпни за всеки джоб. От значение е и дали обзавеждате личния си имот, в които ще живеете или такъв, който ще давате под наем. В повечето случай чуждите хора не пазят, така че не е нужно да се изхвърляте със скъпи покупки.

  • В брой или на изплащане

Съберете се със семейството и преценете как е по-удобно за Вас – да платите вратите в „кеш“ или на „лизинг“. Повечето фирми, така или иначе предлагат и двата варианта.

Когато вече сте минали всички тези стъпки, можете спокойно да направите и Вашата покупка, вече убедени, че няма да направите фатална грешка в избора си.

Оставете коментар