Блиндирана врата серия Модерн

Блиндирана врата серия Модерн

Rate this post

Блиндираната врата олицетворява нашия дом. Тя е неговото лице. Ще ни посреща и изпраща и ще ни пази. Затова изборът е дълъг, трябва да се съобразим с много детайли – цвят, модел, фрезовка, производство. Да я съобразим с вътрешните врати, с мебелите и интериора. Голям избор има на пазара вече от блиндирани врати. Една от най-добрите серии, които може да срещнете е Модерн. Много важно нещо също е доброто уплътнение на вратата, което да ни осигури през различните сезони съответната температура, на която ще се чувстваме най-комфортно.

Огромно значение има самото покритие на вратата. Най-голяма роля играе, ако тя бъде изложена на амосферни влияния.

Уплътнение на вратата

Друго много важно нещо при избора на блиндирана врата е колко добре ще е уплътнена вратата – това е от важно значение и от гледна точка на загубата на енергия за отопление. Колкото по-дебела е една врата и колкото по-добър изолационнен материал има в нея толкова домът ни е по-защитен. Друга важна точка за добрата изолация на дома е и качественият монтаж на вратата, при прецизно монтирана врата разходите за отопление ще бъдат сведени до минимум. Трябва вратата да е добре нивилирана без кривини и луфтове, первазите да лежат добре върху стените.

врата модерн 1001 цвят венге

Дизайн

Блиндираните врати от серия Модерн съчетават в себе си всичко, от което ще се нуждаете и търсите. Т-1001 и Т-1002 са с индивидуални, единствени и неповторими цветове и фрезовки. Касата им е облечена със същия МДФ като материал и цвят, както крилото, което създава уют и топлина, към нея има и первази, както за отвън, така и за вътре, които са същия цвят.

Сигурност

Блиндираните врати от серия Модерн имат пасивни шипове – 6 на брой. При затваряне остават в касата и дори пантите да се премахнат вратата няма как да се отвори. Много важна е сигурността затова те са с две заключващи системи – горна и долна. Придружени и със стилни и елегантни дръжки. Осигуряват много добра шумо и топло изолация, с висококачествено уплътнение, дори и на Г-образната лайсна за спомагането на изграждането на прах, изолация и нивелация.

Оставете коментар