Блиндирана врата серия Модерн

Блиндираната врата олицетворява нашия дом. Тя е неговото лице. Ще ни посреща и изпраща и ще ни пази. Затова изборът е дълъг, а трябва да предвидим много детайли – цвят, модел, фрезовка, производство. Много важно нещо също е доброто уплътнение на вратата, което да ни осигури през различните сезони съответната температура, на която ще се чувстваме най-комфортно. Огромно значение има самото покритие на вратата. То играе най-голяма роля, ако вратата бъде изложена на амосферни влияния. Наред с всичко това необходимо е да я съобразим и с вътрешните врати, с мебелите и интериора.

Дизайн на вратата

Голям избор има на пазара вече от блиндирани врати. Една от най-добрите серии, които може да срещнете е Модерн. Блиндираните врати от серия Модерн комбинират в себе си необходимите качества, от които ще се нуждаете и търсите. Т-1001 и Т-1002 са с индивидуални, единствени и с неповторими цветове и фрезовки. Касата им е дизайнерски решена със същия МДФ като материал и цвят, както крилото, което създава уют и топлина. Към нея има и первази, както за отвън, така и за отвътре, които са в същия цвят.

врата модерн 1001 цвят венге

Сигурност на вратата

Блиндираните врати от серия Модерн имат пасивни шипове – 6 на брой. При затваряне остават в касата и дори пантите да се премахнат, вратата няма как да се отвори. Много важна е сигурността, затова те са с две заключващи системи – горна и долна. Придружени са и със стилни и естетични дръжки. Осигуряват много добра шумо и топлоизолация, с висококачествено уплътнение, а Г-образната лайсна ще Ви е в помощ при изграждането на праг, изолация и нивелация.

Уплътнение на вратата

Нека да да се насочим към друго, при избора на блиндирана врата, а именно уплътнението. Колко добре ще е уплътнена вратата – това е от важно значение, говорейки за загубата на енергия при отопление или пък охлаждане. Колкото по-дебела е една врата и колкото по-добър изолационнен материал има в нея, толкова домът ни е по-защитен

Монтаж на вратата

Друга важна точка за добрата изолация на дома е и качественият монтаж на вратата. При прецизно монтирана врата, направените разходи за отопление ще бъдат съответно и по-малки. Трябва вратата да е добре нивелирана без кривини и луфтове, така первазите ще лежат добре върху стените.

Оставете коментар