Блиндирана врата, която е подходяща за къща

Блиндирана врата, която е подходяща за къща

Rate this post

Блиндираната врата е първото нещо, което нашите приятели, познати, дори и ние самите забелязваме. Затова освен стабилна и надеждна, вратата Ви трябва да бъде стилна и ефектна. Когато говорим за входна врата на къща, изборът и монтажът са едно от най-важните неща. Блиндираната врата трябва да бъде с UV защита, тъй като ще бъде подлагана на атмосферни налягания – слънце, вятър, сняг, рязка смяна на температурите.

Ако къщата има навес или предстои да се монтира такъв, може да се сложи блиндирана врата. Този тип врати имат метален лист, а за шумо и топлоизолация може да бъде, както с минерална вата, така и с дървесно пресовани частици, тип „пчелна пита”. Прагът прилепя плътно по вратата, като по този начин изолацията става по-голяма. В същото време не пропуска студа във Вашия дом.

Изолация при къщите

Тъй като къщите са по-малко изолирани, трябва да наблегнете на сигурността на Вашата входна врата. Препоръчително е вратата Ви да има повече от една заключваща система. Пасивните шипове да са повече на брой. Тяхната функция е да попречи максимално на крадеца да извади крилото от касата.

Блиндирана врата

Друг начин, по който може да се чувствате сигурни е поставянето на алармена система. По този начин, ако някой реши да влиза неканен у Вас, ще разберете чрез подаване на сигнал.

Размери на вратата

След като блиндираната врата ще е за къща, трябва да се обърне внимание и на други важни компоненти, освен крилото. Вратата, която ще Ви се монтира трябва да има определени размери. Препоръчително е, да е в тон с цялостния дизайн на жилището Ви. Препоръчваме Ви, за да сте по-спокойни, по-сигурни, преди да закупите вратата си, да си запишете час за размер. След като техническото лице дойде и Ви вземе размерите, ще знаете коя врата ще Ви пасне най-добре.

Каквато и врата да изберете за дома си, трябва да сте сигурни в нейната здравина и устойчивост, че това в най-правилната врата за Вашето семейно огнище.

Оставете коментар