Алуминиеви врати – предимства

Алуминиеви врати – предимства

Ако искате да инвестирате в нов комплект от алуминиеви прозорци или врати, без съмнение ще искате да сте напълно наясно с предимствата на алуминия.

Смяната на съществуващите врати може да ви донесе редица предимства: ще направи вашата къща по-екологична, ще ви спести пари за сметките в дългосрочен план и – разбира се – ще направи вашия дом да изглежда още по-красив.

 • Алуминият има славата на силен и издръжлив материал, като същевременно е лесен за оформяне. Това е страхотна новина за собствениците на жилища, тъй като не ограничава потребителите при избора на дизайн при работа с този материал. Освен това, здравината на алуминиевата рамка позволява и остъклените системи като плъзгащите се врати да бъдат по-високи от стандартните размери. Ще разгледаме предимствата на алуминиевите врати и ще ви дадем някои съвети как да изберете правилния вид за вашият дом.
 • Напредък в алуминиевата технология
  Алуминиевите врати придобиха популярност през последните няколко десетилетия. В продължение на няколко години потребителите възприемаха, че алуминиевите врати са достъпни само в бяло, но благодарение на напредъкът в технологиите сега се предлагат множество варианти.
 • Гъвкавата конструкция на вратите с алуминиева рамка. Алуминиевите врати са считани за най-подходящи за търговски сгради (местни власти, училища и т.н.). С тяхната приятна естетика – с възможността да има рамка в почти всякакъв цвят и дори различни цветове от двете страни и материали, които се поддържат лесно ги превръщат в основен избор за потребителите.
 • Енергийна ефективност
  Въвеждането на тази технология е извело енергийните характеристики на алуминиевите врати до изцяло нови нива. Подходящи са за собствениците на жилища и собствениците на предприятия, които искат да намалят сметките си за електроенергия. Алуминиевите врати могат лесно да постигнат подобрения в топлинното натрупване и топлинните загуби да намалеят с до 60%, когато се комбинират и с алуминиеви прозорци, ефектът е още по-добър.
 • Природосъобразни
  Алуминият е напълно устойчив продукт . Той е 100% рециклируем и нетоксичен, оставяйки минимален екологичен отпечатък. Рециклирането на алуминий изисква само 5% от първоначалната консумирана енергия, за да се създаде.

Оставете коментар