Да възродим пепелта от живота на старата си врата

Много често, когато правим ремонтни дейности и довършителни работи или сме решили да сменим старото с нещо ново, първото което казваме е „за какво ми е, да отиде на боклука“! Но защо да не запазим това нещо като спомен, все пак е наследство, или все можем да измислим някаква функционалност?

Когато човек е изобретателен и има голямо въображение, може да направи от старите си вещи и мебели много интересни и красиви неща, на които да продължи да се радва. Работи, давай и ще получиш.

Вратата, като допълващ елемент от интериора

Вътрешната хармония на един дом, също може да има интересно приложение след подмяната си.

Но нека да поседнем удобно на някоя стара врата и да слушаме и четем с интерес.

Споменът е нещото, което винаги ни връща в миналото и всички онези хубави и лоши спомени. които са оставили отпечатък у нас. По този начин и аз ще се опитам да ви върна в миналото, когато тези врати са били модерни и част от тогавашните тенденции, а сега са на боклука или може би са се превърнали в това?

Разгръщайки книгата с дебели и прашни корици от библиотеката на баба и дядо, отваряме старата и вехта врата към миналото, която ни разказва своята история. Колкото е по-старо едно нещо, толкова по-голяма сантиментална стойност има то за нас. Затова е хубаво, когато му вдъхнем отново живот и го завърнем в настоящето.

Структурата на една интериорна врата, позволя тя да бъде приложена по много и различени начини. Ако сте изобретателни можете да сътворите неща, за които и не подозирате, както със старата, така и с новата си врата.

Нека не горим старото, за да поставим новото. Нека двете са в синхрон във вашия дом! Нека миналото остане красив спомен в настоящето, сливайки се в едно. Да направим атмосферата в дома си неповторима и различна!

Оставете коментар