Да възродим пепелта от живота на старата си врата

Да възродим пепелта от живота на старата си врата

Гласувай за този пост

Много често, когато правим ремонт или сме решили да сменим старото с нещо ново, първото което казваме е „за какво ми е, да отиде на боклука“! Но защо да не запазим това нещо като спомен, все пак е наследство?

Когато човек е изобретателен и има голямо въображение, може да направи от старите си вещи и мебели много интересни и красиви неща.

 

Вратата, като допълващ елемент от интериора на един дом, също може да има интересно приложение след подмяната си.

Но нека да поседнем удобно на някоя стара врата и да слушаме и четем с интерес.

Споменът е нещото, което винаги ни връща в миналото. По този начин и аз ще се опитам да ви върна в миналото, когато тези врати са били модерни, а сега са на боклука или може би са се превърнали в това?

Разгръщайки книгата с дебели и прашни корици от библиотеката на баба и дядо, отваряме старата и вехта врата към миналото, която ни разказва своята история. Колкото е по-старо едно нещо, толкова по-голяма сантиментална стойност има то за нас. Затова е хубаво, когато му вдъхнем отново живот и го завърнем в настоящето.

Структурата на една интериорна врата, позволя тя да бъде приложена по много и различени начини. Ако сте изобретателни можете да сътворите неща, за които и не подозирате, както със старата, така и с новата си врата.

Нека не горим старото, за да поставим новото. Нека двете са в синхрон във вашия дом! Нека миналото остане красив спомен в настоящето, сливайки се в едно. Да направим атмосферата в дома си неповторима!

 

 

Оставете коментар