Вратичка на входната врата за домашен любимец

Несъмнено в едно задружно и щастливо семейство, всеки негов член трябва да се чувства комфортно в общото жилище. За да постигнем тази хармония, ние влагаме големи усилия и средства за ремонтни дейности, за обновяване на интериора, подмяна на врати и други неща, с които да допринасяме за своя уют. Имайки някакво любимо животинче вкъщи, не бива да пренебрегваме и неговите нужди. Задължително подходете отговорно и към неговия комфорт. Доколко обаче любимците ни се чувстват комфортно в дома и получават ли всичко, от което имат нужда?

Голямо облекчение и удоволствие за тях, би била входна врата, пригодена с малка вратичка, която да им служи винаги, когато им се прииска да излязат, без да е нужно да карат стопаните си постоянно да стават, за да им отварят. Доскоро тези приспособления ги гледахме по филмите, но от едно известно време, те са факт и в България. Цената им също е достъпна и монтажът им става бързо и лесно. Другият плюс е, че разполагат с богат набор от цветове, които спомагат за лесното им съчетание с цветовете на входната врата, без по този начин да се разваля интериора на дома.

Всеки притежател на домашен любимец се е сблъсквал с досадното ставане и отваряне и затваряне на вратата, когато неговият питомец иска да излезе или влезе. Тази допълнителна вратичка на входната врата е улеснение за всички. Като още една екстра някои производители са добавили и заключване, с което собственика може да контролира влизането и излизането на неговия любимец.

Ползите от такава вратичка за домашни любимци са големи, но като всяко нещо тя си има и своите малки недостатъци. В случай, че не планирате скорошна подмяна на вратата, то тогава само заради домашното си животинче, трябва да си намерите изпълнител, който прецизно да направи отвор в съществуващата врата, за да може да прикрепите след това вратичката. Подобен тип вратичка не може да се монтира върху всяка входна врата.

Оставете коментар