Блиндирана врата модел Т-1002 – предпочитан и сигурен избор

Замисляли ли сте защо всички клиенти харесват толкова много блиндирана входна врата модел Т-1002? Тук ще отбележим, качествата ѝ, а на Вас оставяме да прецените, дали е подходящо решение за Вашето жилище.

Предимства

  1. Красив външен вид. Може би, първо впечатление прави цветът ѝ. Да, определено той е толкова различен, актуален и модерен! Нито спада към тъмната гама, нито можем да го причислим към светлите тонове. Той е лек, ненатрапчив, хващащ окото цвят. Сивият цвят е много харесван от повечето клиенти, не само при входните блиндирани врати, но и при интериорните. Модел Т-1002 е с изчистена фрезована шарка, която придава на крилото да изглежда луксозно.
  2. Включена рамка. Едно от предимствата на тази блиндираната врата е, че в цената е включена МДФ рамка, придаваща ѝ един завършен вид, която при повече врати се заплаща допълнително. Тя е регулируема и е приложима за зид до 360 мм. Към нея има и уплътнение, което допринася за по-надеждна шумо и топлоизолация.
  3. Обков. В комплекта включен в цената, има секретни – патрони, брави, бронировка, както и по 3 на брой панти и планки.
  4. Сигурност – гарантирана от 6 на брой шипа против взлом.
  5. Праг. Получавате с вратата – Г-образен праг, който Ви помага да доизградите допълнителен праг на вратата.
  6. Аксесоари. В цената са включени дръжки, шпионка. Предимството на шпионката е, че тя идва немонтирана, което ви носи голям плюс, ако не желаете шпионка, не е нужно да имате. Вратата е достатъчно красива и без шпионка. Другото нещо всички сме на различна височина няма да е приятно някой клиент да бъде висок 2.00 м., а шпионката да е монтира на 1.50 м. Затова всичко се монтира в деня на монтажа по Ваше желание.
  7. Бърза доставка – Често чуваме въпроси – Тази врата поръчкова ли е? Не, тази врата е налична и се изпълнява в сроковете за доставка. Не се доплаща нищо, както при поръчковите модели.

Един недостатък

Модела е предназначен за монтиране при апартаменти, защото няма UV защита, но въпреки това се справя отлично с климатичните условия. Разбира се, не винаги UV защитата е гаранция. Вратите не са неръждаеми и след време, при тези изложени на дъжд, може да има последствия. Решението е лесно – ръждата се третира с ръждопреобразувател, след което всеки може да си пребоядиса вратата и да я освежи. Изисква се поддръжка, която се изразява в третирате вратата с препарати против ръжда, естествено по желание на клиента.

Оставете коментар