Входни врати от алуминий

Широката гама от профили на тази система Ви позволява да произвеждате люлеещи се, паралелно люлеещи се и плъзгащи се входни врати. Максималните размери на отворения отвор на „студените“ алуминиеви входни врати отговарят на тези на „топлите“ и са:

 

  • 2200 мм * 2390 мм за люлеещи се врати;
  • 3200 мм * 2390 мм за успоредно плъзгащи се врати;

 

Входната врата с махало се отваря от двете страни (като врати на метрото), което ги прави удобни за използване, както на входа, така и на изхода от помещенията. Благодарение на интегрирания балансиращ механизъм, махалните врати постоянно се стремят да се върнат в затворено положение. Дебелината на поставените прозорци с двоен стъклопакет до 24 мм.

 

Алуминиеви входни врати, изработени от плътен (студен) алуминиев профил, най-подходящ за помещения.

 

Когато вратите работят много цикли на отваряне и затваряне през деня (бензиностанции, входове в търговски центрове и други обекти с интензивен трафик). Помещения, оборудвани с вестибюл. Когато „студените“ входни врати не са единствената ограждаща конструкция между стаята и улицата. Вътрешни врати, разделящи помещения с различни цели или различни температурни зони. Например между фоайето и другите стаи на офис сградата.

 

Нека разгледаме предимствата, характерни за цялата линия на входните алуминиеви врати

 

  • Структурната им здравина

Алуминиевите профили с висока якост позволяват производството на входни врати с големи отворени отвори.

Обмисленият дизайн на вътрешни прегради – усилватели гарантира запазването на геометричните параметри на входните врати през целия период на работа. Дълготрайност. Поради физичните и химичните свойства на алуминия – материалът, от които основно се произвеждат алуминиевите входни врати, този вид елементи не са изложени на корозия и са устойчиви на ултравиолетово лъчение, киселини и масла. Покритието на алуминиевия профил има висока устойчивост на надраскване и поддържа привлекателен външен вид през целия период на работа.

  • Пожарна безопасност

Производството на входните алуминиеви врати е предимно от пожароустойчиви материали.

  • Външен вид

Има множество възможности за избор на външния вид на входните врати. Алуминиевият профил, по желание на клиента, може да бъде боядисан във всякакъв цвят, а прозорците с двоен стъклопакет са покрити с тонирани филми с различни цветове и прозрачност. Алуминиевите входни врати идеално си пасват в екстериора на Вашата сграда и стават нейната декорация.

Оставете коментар