Врати за сервизни помещения

Врати за сервизни помещения

Купили сте си ново жилище, направили сте цялостен ремонт, подменили сте и вратите. И сега е дошло ред на второстепенните помещения, но същевременно и толкова важни за нас, а именно сервизните помещения.

Какви врати се предпочитат за сервизни помещения? Кой ще е най – добрият избор за Вас?

Най–подходящото и най–доброто мултифункционално решение за Вас би било да изберете врати, които са изработени от метал, а не от дърво. Металът е по-издръжлив на променливите атмосферни условия, на корозия, на гниене и т.н. Докато дървото може да се раздуе и да се деформира. За това е хубаво първо да се запознаете с материала и изработката на вратата.

Врати за мазе

Най-разпространените метални врати за мазе са тези изработени от два метални листа с дебелина 1.5мм. Те са с цяла фиксирана каса (каса щок). Този вид врати са по-евтини и на тях се монтира брава с 5 броя ключа.

Ако вратата ще се използва от повече хора и за нея ще е необходимо да се направят повече ключове, е добре това да се уточни с фирмата производител предварително. Защото има и такива ключове, чиито дубликат не може да се направи. Именно за това се предлагат с по 5 бр., а не както останалите врати с по 3 бр. ключове. Тук цената на вратата ще е по-висока. Също така фирмата, която ще извърши поръчката може да осигури вземането на размери, доставка и монтаж на вратата, а и при необходимост и демонтажа на вече съществуващата стара врата или каса. Освен вратите предназначени за мазе може да се монтира и някоя друга врата от блиндираните метални. Това вече избирате Вие.

Нашата препоръка

Нашият съвет към Вас е да се доверите на доказан на пазара производител, защото асортиментът на врати за сервизни помещения е много голям, за това и препоръката ни е консултация със специалисти, които ще ви ориентират към врати направени от качествена стомана.

Оставете коментар