Входни врати от пластмаса

Входни врати от пластмаса

Rate this post

Вратите на къщите, изработени от пластмаса, са здрави и лесни за грижи. Пластмасовите входни врати са издръжливи и се предлагат в много форми и цветове. Така че белите пластмасови входни врати да не пожълтяват на слънце, те са фабрично оборудвани с подходяща защита. По-голяма стабилност се постига с пластмасови входни врати с многокамерна рамка и крилни профили, в които са изтеглени армирани от поцинкована стомана. Вратата често е топлоизолирана с помощта на многослойни панели.

Алуминиеви входни врати

Алуминият е материал, устойчив на атмосферни влияния, който също е особено лек – и в същото време стабилен. Основата на алуминиевата входна врата на къщата е така нареченият екструдиран профил. Добрата статика идва от многокамерен профил, направен от пластмасово-алуминиев композит. Вратите на къщите, изработени от алуминий, се доставят във всички цветове по RAL и благодарение на съответните техники на изгаряне могат да бъдат индивидуално проектирани с различни декори.

Алуминиева Входна Врата 2020

Врати на къщи, изработени от комбинации от материали

Тенденцията е за домашни врати, изработени от материални комбинации от два материала като дърво / алуминий, дърво / стъкло или алуминий / стъкло. Някои модели комбинират и повече от два строителни материала, тъй като всеки материал за входна врата на къщата има свои специфични свойства. По този начин може да се постигне висока степен на едновременна топлина, взлом и противопожарна защита, особено с комбинации от материали.

Съвет на експерта: Днес под модерни домашни врати се разбират предимно многофункционални, покриващи с врати, врати с изравнен дизайн от алуминий, дърво и пластмаса, също с разнообразна комбинация от материали, стилно остъкляване и интегрирано LED осветление.

Външният вид: затворените панели на вратите и сивите тонове са търсени

Моделите със затворен панел на входната врата, чиито странични части могат да бъдат направени от стъкло, са особено популярни за настоящите врати на къщи. Що се отнася до цветовете, в момента надпреварата прави сивото във всички възможни нюанси под формата на прахови покрития или фолиа. Има и други материали, цветове и опции за осветление. По отношение на материалите това са алуминий, неръждаема стомана, дърво, пластмаса и стъкло, както и комбинации от тях. Допълнителни елементи от неръждаема стомана, дърво или камък и най-разнообразните видове дръжки на вратите, заедно с интелигентно инсталирана и енергийно ефективна LED технология, повишават привлекателността на вратата на къщата.

Оставете коментар