Входни врати от пластмаса

Външните врати на къщи, произведени от пластмаса се характеризират със здравина и лесна периодична грижа и поддръжка. Те са издръжливи и се предлагат в много форми и цветове. Прави се така, че белите пластмасови входни врати да не пожълтяват на слънцето, благодарение на фабрично оборудване за подходяща защита. По-голяма стабилност се постига с пластмасови входни врати с многокамерна рамка и профили, които са армирани и са от поцинкована стомана. Вратата често е топлоизолирана с помощта на многослойни панели.

Алуминиеви входни врати

Алуминият е известен с устойчивостта си на външни атмосферни въздействия. Наред с това е сравнително лек, но наред с това стабилен. Основата на алуминиевата входна врата на къщата е така нареченият екструдиран профил. Добрата конструкция идва с многокамерна рамка, направена от пластмасово-алуминиев композит. Входните врати от материала алуминий, се доставят във всички цветове по RAL и благодарение на съответните техники на обработка могат да бъдат уникално проектирани с различни декорации.

Алуминиева Входна Врата 2020

Комбинация от материали при входните врати

Тенденцията е за домашни врати, изработени от съвместими комбинации от два материала като дърво /алуминий, дърво / стъкло или алуминий / стъкло. Някои от предлаганите модели обединяват няколко варианта на строителни материали, и всеки от тези материали за входна врата на къщата има свои специфични свойства. Тези предимства допринасят за висока степен топлоустойчивост в комбинация с противовзломна и противопожарна защита.

Съвет на експерта: Днес под модерни домашни врати се разбира, че те са предимно многофункционални врати с съчетан дизайн от алуминий, дърво и пластмаса, също с разнообразна комбинация от материали, стилно остъкляване и интегрирано LED осветление.

Тенденции във външния вид на входните врати

Моделите със затворен панел на входната врата, в чиито странични части, дори могат да се вложат стъкла, са особено популярни сред притежателите на къщи. Говорейки за цветовете, в момента надпреварата е решена в полза на сивото във всички възможни нюанси под формата на прахови покрития или фолиа. Има и други материали, цветове и опции за осветление. По отношение на материалите това са неръждаема стомана, алуминий, дърво, стъкло и пластмаса, както и комбинации от тях. Допълнителни елементи от неръждаема стомана, дърво или камък и най-разнообразните видове дръжки на вратите, заедно с интелигентно инсталирана и енергийно ефективна LED технология, повишават привлекателността на вратата на къщата.

Оставете коментар