Какво казва входната ви врата за вас?

По-голямата част от хората поддържат входната си врата обикновена и семпла, боядисана с хубав нюанс, за да съответства на къщата с добре изглеждаща дръжка.

Входната врата е проход, използван за влизане и излизане на места, но по целия свят хората използват входни врати, за да направят нещо повече от просто да поздравят гостите или минувачите.

Някои врати са толкова омайни, за да ви привлекат вниманието дори само преминавайки наоколо изглежда, че минавайки през тях може да влезете в съвсем ново измерение.

Тук ще разгледаме 6 от най-красиви, уникални и вдъхновяващи входни врати в страните, чиито обитатели са изключително екзотични и вдъхновяващи. А именно Чили, Китай, Япония, Индия и Индонезия.

Валпараисо, Чили

В този квартал входните врати на Чили често включват сложни произведения на изкуството. Интересното е, че художниците на графити избират къде да рисуват своите творения, без разрешение. Те обаче не остават изцяло анонимни, много от изтъкнатите улични художници подписват своите творби.

Япония

Градините и зелените покриви са забелязани в цяла Япония. Тази градинска врата от Kazuyuki Ishihara е невероятно интригуваща, влизането през тази врата със сигурност трябва да доведе до тайна градина!

Шанхай,Китай

Има много да видите и да се насладите докато посетите Китай. Тези сложно изрисувани входни врати в Шанхай ще ви помогнат да не забравите къде се намирате и културното наследство, което ви заобикаля.

Пекин,Китай

Художникът, отговорен за тази червена врата, разположена в областта на изкуствата 798, внимателно изработи тези китайски божури за ослепителна показност.

Бали, Индонезия

Говорете за цветно!Тази входна врата почти изглежда триизмерна, тя се отличава с толкова много цветове, текстури, рисунки и перфектно кръгли цветя.В долната част на вратата са 2 същества, подобни на дракон, символични за индонезийската култура.

Джайпур, Индия

Златото е виден и ценен цвят в целия свят, особено в Индия, където тези златни врати, очертани в яркосини пауни, обещават повече от просто убежище от улиците.

Оставете коментар