3 начина за устойчивост на атмосферни влияния за блиндирана врата тази зима

3 начина за устойчивост на атмосферни влияния за блиндирана врата тази зима

Rate this post

С наближаването на зимата е все по-важно да се гарантира, че блиндираната ви врата е устойчива на атмосферни влияния и е в състояние да издържи на всички метеорологични условия. Като се уверите, че сте подготвени, можете не само да избегнете неочаквани разходи и щети, но и да гарантирате, че домът ви остава топъл, защитен и сух тази зима от блиндираната врата.

Уплътнение около вратата

Един от най-лесните и най-често срещаните начини за устойчивост на атмосферни влияния на вашия дом и блиндирана врата е да добавите уплътнение около отвора на вашата врата.

Уплътненията обикновено са много лесни за поставяне, тъй като те могат да бъдат нарязани по размер, а също така често са закрепени със самозалепващо се покритие. Обикновено се произвеждат от каучук и/или пяна, но могат да бъдат закупени и от силикон и винил.

Поставете уплътнение по дъното или дори около цялата каса на блиндираната врата, за да се сведе до минимум загубата на топлина, течения и дори при някои обстоятелства да се предотврати навлизането на вода.

Гумени четки

Предлагат се гумени четки/уплътнители, за да се намалят топлинните загуби и да се предотврати навлизането на течения в дома през пролуките под блиндираната врата.

Най-често срещаната форма на четка за вашата блиндирана врата се състои от пластмасова или метална фиксираща плоча, с прикрепени дебела гума наподобяваща четка. Те позволяват на вратата да се отваря и затваря ефективно, но не позволяват на теченията да влязат в къщата. Те също могат да бъдат намалени по размер, ако са по-дълги от необходимите, за да покрият пролуката между вратата и пода.

3. Друг начин да се уверите, че блиндираната ви врата е устойчива на атмосферни влияния и готова за зимата, е да се гарантира, че всички части по вратата са в добро състояние и са монтирани плътно. Ако дръжките, ключалките, пантите или ключалките на вратата са счупени или не са монтирани правилно, вратата може да е разхлабена и да се стигне до преминаване на нова.

Ето защо е важно да проверите дали блиндираната врата ви е монтирана правилно, така че да не са оставени пропуски от двете страни на вратата и да проверите дали няма хлабави винтове, повредени връзки или счупен обков на вратата. Ако има, уверете се, че те са затегнати и сменени, за да създадете врата, която седи плътно в касата и да се сведе до минимум загубата на топлина.

Оставете коментар