Трикове и съвети за вратите във вашия дом

Трикове и съвети за вратите във вашия дом

Когато Ви идва някой на гости или вие ходите някъде, било то до магазина или до което и да било друго място, първо се забелязва входната врата. Красотата на външната врата е много важна, някак си хората забелязват тази част от жилището/помещението, в което влизат и ги предразполага съответно към позитивизъм или негативизъм. Не е необходимо да харчите безумни пари за врати. Ето защо сега ще ви кажем някой полезни трикове, как да впечатлите вашите гости или клиенти!

Трик 1

Замисляли ли сте се, че черният цвят не е само мрачен, а дори при блиндираните врати придава едно чувство за скъпо и интересно.  Ако желаете да експериментирате просто хванете четката и боядисайте старата и скучна врата в черно! Почти няма значение какъв е интериора в домът ви, защото черното пасва на всичко!

Трик 2

Ако имате скучна стъклена врата или бяла алуминиева, или PVC,  абе всяка една скучна изчистена врата в домът ви, правите си няколко шаблона в различни форми по ваш избор, избирате спрей, дори може да комбинирате няколко цвята особено, ако имате дете и то желае вратата му да бъде интересна и креативна, и правите вратите по ваш вкус! Това ще бъде не само креативна идея за домът ви, а и нещо интересно и забавно преживяване със семейството!

Съвет 1

Ако фирмата от която купувате вратите предлага някакъв вид изместване на дръжката на самата врата, било то пасивна или активна дръжка и искате да направите нещо креативно, което не се вижда във всеки дом, попитайте дали не може да се монтира по някакъв начин в средата на вратата или на място по ваш избор.

Съвет 2

Ако мислите, че няма да се справите с творчеството и всички неща, които са изброени по горе имам нещо точно за вас! Отивате до магазина, купувате си фолио или някакъв тапет и просто го поставяте върху вратите. По този начин дори да сте избрали цвят на вратите преди време, който в момента не ви харесва, много лесно и бързо може да промените това!

Надявам се триковете и съветите ми да ви бъдат полезни!

Оставете коментар