Ръководство за подмяна на входна врата

Вече сме на такъв етап от развитието на света, погледнато глобално, че нищо не може да Ви изненада! Появяват се алтернативни методи за едно или друго приложение във всяка една от сферите на производството. Целта е да се постигнат резултати, без непременно това да е свързано с неудобство за потребителите, по време на ремонтните им дейности. Търсят се бързи, лесни и достъпни начини за преустройство и промяна. Всичко това се отнася и за вратите и съвременните им възможности.

Подмяна на входна врата без премахване на касата

Сигурно се чудите за какво говорим, ако скоро не Ви се е налагала смяна на входна врата. Живущите в панелни блокове, най добре знаят! Говорим за металните каси, които за добро или лошо са слагани в апартаментите им. Премахването им е трудоемко и носи доста проблеми – нарушаване на целостта на стени и зидове, много прах и шум за клиентите и техните съседи. За щастие има за този проблем решение – каси Панел. Те покриват отгоре, много успешно, старата каса, без да остава и съмнение, че има нещо отдолу. Скрито, чисто и ефективно! С един малък минус – отвора на входната Ви врата ще се стесни.

Ако трябва да дадем съвет – по-скоро премахнете всичко старо! Погрижете се за добре оформен голям строителен отвор, без криви участъци.. Поставете нова и надеждна входна врата!

Входна врата за къща

Дизайн на входните врати

Тук вече ще Ви се наложи да се постараете да изберете най-добрата, за Вашите условия входна врата, между десетките видове модели и различни цветови гами. Съществува и опцията да създадете и проектирате уникален продукт, само за Вас. Избирайки, материал, покритие, стъклени панели и т.н. Подгответе се за по-дълъг срок на изчакване, както и обосновано, по-висока цена за изработка.

На забравяйте и малките производители, които могат да направят за Вас входна врата от напълно естествено дърво – класическо изпълнение, но и уникално само по себе си!

Най-добрите материали за входни врати

Специфично и важно решение, което зависи от Вас, е от какво да е изработена Вашата врата. Комбинации са възможни, между фибростъкло, метал, дървен материал и др. Водещо за избора Ви, трябва да е предназначението, а именно къде се предвижда да се сложи вратата – навън или в затворено общо помещение? Това ще удължи времето ѝ на използване.

Да видим някои от вариантите

  • Дървени врати

Кой не обича мириса на дърво? Тези врати пленяват не само с него, но и с завидният си външен вид и качество! Най-често срещани, но бихме казали в изминалите години. Тогава, когато нямаше това разнообразие в тази ниша от пазара.

Дървена Входна Врата
  • Стоманени/метални врати

Стоманените врати са тези от бъдещето. Говорим, така защото те имат голямо развитие и може би, още и още, ще надграждат. Те са най-добрите, ставайки въпрос за сигурността и издръжливостта, които са им приоритети.

Ако ги съпоставим с вратите от фибростъкло и дърво, стоманените няма да се деформират или напукат. Имат каси от стомана, за още по-голяма здравина, където влизат шипове и от двата вида – пасивни и активни. Предлагат отлични качества по изолация. Преграда са за уличния шум, а и пазят топло в дома. Доверете са на тях и ще сте спокойни!

Оставете коментар