5 причини да посетите магазин за интериорни и входни врати

Днес ще Ви представим пет причини, които ще Ви подскажат, че е дошло време да смените, както входната, така и интериорните врати. Пък като нищо, прочитайки тази статия, да Ви се прииска моментално да посетите някой магазин.

Причина № 1

Вратите Ви са демоде! Решили сте да обновите интериора у дома и да го направите по-модерен, то тогава е време да помислите и за смяна на вратите. Не би била приятна гледката да осъвремените мебелите и останалият дизайн на жилището си и да оставите старите врати. Препоръчително е да съчетаете модерната обстановка със стилните и разчупени модели на серия Стандарт или Граде – за един по-завършен вид на вашия дом.

Причина № 2

Ще има много да се вайкате, ако не смените вратите, докато правите цялостен ремонт. Да демонтирате и къртите след като майсторите Ви вече са приключили с мазилката и боята със сигурност няма да ви хареса. Особено, когато става въпрос за входната врата. От опит знаем, че в повечето случаи строителните отвори на панелените блокове, а понякога дори и на тухлените, са по-малки от изискванията. Да не говорим, че лятите метални каси усложняват допълнително монтажа.

Причина № 3

Зима е! Повечето семейства не са взели решение да започват ремонт все още. Всички чакат настъпващата пролет, за да посетят магазините за врати. С големите количества резервирани бройки и безброй чакащи клиенти за монтаж, срокът за изпълнение на Вашата поръчка през силния сезон драстично ще нарасне. Не чакайте последния момент, а заявете избраните от Вас модели още днес!

Причина № 4

Ако не желаете да сменяте старите врати, а сте в ремонт, то тогава трябва да съобразите обновяването на интериора с цвета на сегашните модели. Така изборът Ви за боя, подова настилка и нови мебели, ще бъде изключително ограничен!

Причина № 5

Всяка година цените скачат! Това се среща често при всички продукти, предлагащи се на пазара. Затова не отлагайте повече, а посетете магазин за входни и интериорни врати още днес!

Оставете коментар