Лесни стъпки при избор на интериорна врата

Лесни стъпки при избор на интериорна врата

Начинът да направите дома си дом е да персонализирате интериора. Един от начините да постигнете това е да подобрите интериорните си врати. Ето девет уникални идеи за интериорни врати, които да ви вдъхновят за актуализиране на вашите собствени.

Плъзгаща се врата

Поставете плъзгащи врати на малките помещения, за да спестите място.

Уникален дървесен мотив

Изберете уникален модел с дървесен мотив, за да добавите разлика към вашите интериорни врати.

Уникален стил и цвят

Не е нужно да се задоволявате със стандартните врати, инсталирани във вашия дом. Заменете ги с уникално оформени врати и ги боядисайте в смел цвят.

Тъмен цвят с метални акценти

Добавете нещо малко към интериорните си врати с метални акценти. Изберете тъмен цвят или използвайте различни цветове и блокирайте всеки от тях с акцент – лайсна от хром или месинг.

Антиквариат

Намерете модел врати, които да имат ретро визия и ги инсталирайте в дома си. Те ще придадат доста интересен вид на целия ви интериор.

Врата за банята

За банята изберете врата, която няма да поддаде на влагата, има прекрасни алуминиеви врати с големи огледала, от страната на банята, благодарение, на което помещението изглежда значително по-голямо.

Ламинатно покритие или еко фурнир?

Закупете врати с ламинатно покритие или с еко фурнир, за да направите впечатление с интериорните си врати. Изберете интересни шарки и геометрични фигури, за да добавите точно правилната характеристика към стаите си.

Остъклен вариант

За трапезарията изберете врата със стъкло, за да влиза повече светлина към коридора и за да придадете по-впечатляващ вид на помещението.

Плътна врата

За помещенията, които са предназначени за отдих и почивка, изберете модел, който да няма стъкла, да е плътен, било то изчистен или с фрезован мотив.

Интернет е пренаситен с хиляди модели врати, различни цветове, различни визии, различни фурнири, решете точно какво искате преди да направите покупката.

Оставете коментар