Помощ при избора на интериорните врати

Със стъкло или без стъкло да бъдат?

Назад в годините, вътрешните врати са били просто средство за преминаване от едната стая в другата. Не е имало голямо разнообразие и избор, включващ цветова гама, фрезовани детайли и варианти със стъкло.

С напредването на технологиите, разнообразието от интериорни врати става голямо. В 21 век, за клиентите сменящи вратите си, изборът е много труден. Труден, най-вече поради това, че вариантите на интериорни врати са много – с фрезовани детайли, напълно изчистени, модели със стъклен елемент и изцяло стъклени. Богат е изборът и на цветове. На пазара се предлагат различни серии /около 200 на брой/, от които всяка серия предлага около 6 цвята за интериорните си врати.

Предимствата на интериорните врати с фрезовани елементи.

За клиентите, които не желаят да влиза светлина в помещенията им и интериорните им врати да не бъдат напълно семпли, идеалният вариант е врата с фрезовани детайли. Всеки един модел предлага детайл изработен със стъкло и такъв с фрезовка. Нашите интериорни врати например, предлагат двойна фрезовка. Заповядайте да разгледате моделите ни и да се убедите!

Предимства на интериорните врати без фрезовка и без стъкло.

Те са перфектни за клиентите ориентирани към семплите модели, без фрезовка и без стъкло. Идеални са също за помещение тоалетна, където не е необходимо да има фрезовка и изключено да има стъкло.

Предимствата на интериорните врати със стъкло.

Предимствата са много. На първо място светлината, която достига до помещението. Добре е да се знае, че нейната достъпност може да бъде различна, според вида врата, който си изберете. Разполагане с широка гама от разновидности на интериорни врати, с различни детайли, при които стъклото е по-голямо или по-малко. Вариантите със стъкло са много популярни и много харесвани, предимно поради оригиналния си вид и предимствата, които носят. Освен модел, цвят и дизайна, може да избирате какъв вид да бъде Вашето стъкло. Предлагаме стъкла тип чинчила, матово стъкло, прозрачно стъкло, а защо не, вместо стъкло, да бъде огледало. Предлагаме и тази опция с огледален вариант!

Оставете коментар