Защо да изберем алуминиеви врати?

Алуминиевите прозорци и врати стават все по-популярен избор за съвременни сгради, както от жилищна, така и от търговска гледна точка. Днес алуминиевите врати предлагат елегантна, рационална естетика, която ги прави идеални за съвременния дизайн.

Ако искате да подобрите нивата на сигурност, изолация или естетика във Вашата сграда или дом, алуминият е правилния избор. С новата си технология те са издръжливи, леки, здрави и лесни за поддръжка и предлагат елегантна и опростена естетика, която ги прави идеални за съвременния дизайн.

алуминиева врата на санитарен възел

Ето ги и предимствата на алуминиевите врати

Тънки рамки и максимално стъкло

Поради здравината на алуминия, в рамката е необходимо по-малко материал за задържане на стъклото. В резултат на това са възможни по-тесни профили за рамки за конструкции, които имат по-тесни линии за по-рационална цялостна естетика.

Неговата здравина също така позволява създаването на много по-големи прозорци и врати. Това увеличава площта на стъклото, за да отвори възможно най-добрия външен изглед, размивайки линиите между вътрешните и външните пространства.

Собствениците на жилища могат да получат прозорци и врати, които се състоят от висящи, хоризонтални плъзгащи се и странично окачени прозорци, плъзгащи се и сгъваеми врати, както и редица допълнителни странични светлини за оптимална гъвкавост на дизайна.

Здрав, издръжлив и лесен за поддръжка

Алуминият е добре известен със своите здрави свойства, особено когато е изложен на елементи. Не се влияе от ултравиолетовите лъчи и няма да изгние, ръждяса или да се огъне. Нещо повече, не изисква почти никаква поддръжка, а само редовно почистване.

Алуминият е материал, особено подходящ за променлив климат, тъй като изключително добре се справя с влага, дъжд и слънчева светлина. Няма да се деформира, напука или обезцвети.

Енергийна ефективност

Тъй като алуминият е лек, ковък и лесен за работа, неговите врати и прозорци могат да предложат високи нива на устойчивост на вода, вятър и въздухонепроницаемост за оптимална вътрешна енергийна ефективност, което води до по-ниски сметки за енергия.

Алуминият също може да се рециклира, което значително намалява въглеродния отпечатък на всички алуминиеви прозорци и врати. Всъщност рециклирането на алуминий изисква само 5% от първоначалната консумирана енергия за нейното създаване.

Оставете коментар