Няколко идеи с какви врати да освежим дома си

Възможно ли е да освежим интериора на дома си само с подмяна на интериорните си врати, да му придадем различен облик и стил? Отговорът е съвсем ясен: Разбира се!

Ако сте в жилище, което в момента нямате възможност да обновите изцяло, но Ви е омръзнало да гледате досегашния интериор,  то ето как можем да го променим с няколко идеи и предложения това да стане като изберете нови врати с интересен и различен дизайн.

Един от начините да преобразите дома Ви е като изхвърлите старите врати и на тяхно място изберете интериорни врати с раздвижени форми, съвсем различно ще изглежда той тогава, ще има индивидуалност.

 Друг начин да промените визията на жилището е като смените цвета на вратите с друг, модерен, контрастен, създаващ усещането за нещо ново. Цветът на вратите е едно от най-важните решения, които трябва да вземете докато избирате нови врати, защото трябва да е  съобразен и с цвета на интериора. За това изберете контрастен цвят, защото ако цветът на стените е същият като този на вратите, те ще се сливат с нея и няма да изпъква, така че да се вижда перфектните завършек на цялостния дизайн.

 Ако искате повече светлина в дома си заложете на модели със стъкло, но пък може да изберете и по-класически модели на плътни врати с елементи, които да им придават изискан и различен стил. Най-хубавото, е че може да комбинирате остъклените и плътните модели, така че да имат еднаква визия, да са един и същи модел от една серия и цветова гама.

Да сменим семплата врата на банята, която в повечето случаи е изцяло алуминиева с една качествена, нова и различна врата от серията на Gradde. Това е алуминиева врата с огледало от вътрешната страна и в същото време отвън изглежда като интериорна няма да се различава от другите врати, които ще изберете и ще постигнете съвършенството на завършена визия. Няма да има врата, която да Ви вади очите, защото е различна от останалите.

Мислете различно и експериментирайте, направете дома си уютен, стилен и различен!

Оставете коментар