6 важни неща при избора на входна врата

6 важни неща при избора на входна врата

Rate this post

Цветове, дебелина, стъкло, вид брава, изолационна стойност, плътност и много, много повече. Ето 6 важни неща, които трябва да имате предвид при избора на входна врата.

Дебела врата = стабилна врата и добра изолация

Помислете за дебелината, когато избирате входна врата. По-дебелата врата е по-здрава, изолира по-добре и издържа на тежки метеорологични условия. Това осигурява по-добра и сигурна изолация и по-добра стабилност. Получавате и по-добра способност за намаляване на звука.

Помислете за U-стойността

U-стойността показва топлоизолационната способност на вратата. Колкото по-ниска е стойността, толкова по-добре изолира вратата. Външните врати имат U-стойности от 0,6 до 1,0. Което ни дава най-ниските U-стойности на пазара по подразбиране. Прочетете повече за важността на U-стойността.

Проверете добре заключването и заключващата система

Сигурността е важна при избора на врата. Особено важно е цялото заключващо устройство да е одобрено от специалисти. Всичко, от цилиндъра до корпуса на ключалката и болта, трябва да бъде одобрено от специалистите.

Експлоатация на вратата и гаранция

Вратата е нещо, което използваме през целия ден. Трябва да се отвори, затвори, затръшне, почука. Трябва да се използва. Входната врата трябва да съществува много години. Следователно добрата гаранция е важна.

На какво време ще бъде изложена вратата?

Живеем в удължена страна с много видове време. Понякога е крайно, често се променя. Някои от вратите на пазара имат UV-защита, които препоръчваме за врати, които са много изложени на атмосферни влияния. Друго нещо, за което трябва да помислите, е местоположението на къщата. Дали входната врата ще стои на пряка слънчева светлина, или е с надстройка. Това е особено важно да се има предвид, когато става въпрос за избор на тъмен цвят за вашата врата. Тъмните врати, оставени на пряка слънчева светлина, са по-склонни да избледняват.

Помислете за цялата къща

Вратата не е просто врата. Тя е част от цялата къща. Има врати както към модерни, така и към класически къщи. Вратата е добре дошла в дома, време отделено за правилния избор. Имате ли място за двукрила външна врата? Това осигурява ексклузивно изживяване на входната зона. Все повече хора избират цвета на входната си врата.

Оставете коментар