5 Страхотни предложения за входна врата

5 Страхотни предложения за входна врата

Rate this post

В дилема сте с каква врата да замените старата си входна врата?

Затова сме насреща да ви дадем няколко добри предложения за модели входни врати.

На почти всеки от нас вкуса е различен, затова и моделите, които ще ви представим ще са различни един от друг като модел, цвят и декорация.

Това предложение е за хората, които харесват класическите врати изцяло от метал с покритие имитиращо дърво

Този тип врати са цяла конструкция, первазите и прага са неделимо цяло от останалата част и това ги прави по-лесни за монтаж. Вратата е с многоточково заключване централно, с  1 брой брава. Покритието е гладко и е лесно за почистване.

Продължаваме нататък отново с класическа врата, но за тези от вас харесващи семплите и изчистени цветове, без дървесни нотки и цветове наподобяващи дърво. Стилно графитено сиво праховобоядисано покритие, което дори и да се повреди във времето позволява да бъде боядисано отново.

Преминаваме нататък към вратите с метални каси и МДФ плоскости

Този тип входни врати може да ги видите с различни фрезовани шарки, някои се предлагат и в различни цветове също. По произход са турски блиндирани врати, по-масивна конструкция са. При тях е характерно да са с регулираща се каса от 15 до 32-36см в зависимост от модела. Повечето модели от този тип са с изолация минерална вата и по-малка част с полистирен. Те са добро решение в случай, че апартамента ви е на първи, втори етаж и е постоянен шум – асансьор или преминаващи съседи.

Входна врата

Входна врата с лаково покритие е следващия модел

Блиндирана врата с лаково покритие е следващия модел. При този тип покритие имаме леки извивки, а не както при фрезованите покрития. Повърхността е лакирана и гладка. Откъм заключване този тип входни врати се заключват настрани в няколко точки. Откъм страната на пантите имат пасивни шипове, които увеличават процентите на сигурност при заключването на вратата. Последния модел е бъде врата блиндирана, но с облечена каса с Мдф.

Моделите от този тип започнаха да се налагат на пазара, защото от естетическа гледна точка са напълно завършени. При тях нямаме метални каси, които обикновено дразнеха повечето от нас, те са от МДФ материал и са в идентичен цвят като самата врата.

Макар и на по-висока цена, те изместват останалите модели блиндирани врати. Това бяха някой от най-харесваните модели врати, има още много варианти, които ще приковат вниманието ви, но ще задоволим любопитството ви в следващите статии.

Оставете коментар