Страхотни предложения за входна врата

С каква врата да замените остарялата входна врата? Тук сме, за да Ви бъдем от полза с полезни идеи за надеждни външни врати. На почти всеки човек, предпочитанията са различни, затова и предложенията, които сме включили в статията не са еднотипни. Входните врати се отличават по своите характеристики, включващи модел, цвят и декорация.

Входни врати от метал с покритие

Тази линия на входните врати е с цяла конструкция, первазите и прага са неделимо цяло от останалата част и това ги класифицира, като по-лесни за монтаж. Вратата е с многоточково заключване централно, с 1 брой брава. Покритието е гладко и е лесно за почистване. Това са класически врати, но за тези от Вас харесващи семплите и изчистени цветове, без дървесни нотки и цветове наподобяващи дърво. Стилно графитено сиво, праховобоядисано покритие, което дори и да се повреди във времето позволява да бъде боядисано отново.

​Входни врати с метални каси и МДФ

Тези външни врати може да ги видите с различни фрезовани шарки, а някои от тях ще можете да откриете и в различни цветови решения. По произход са турски блиндирани врати и притежават по-масивна конструкция от металните. При тях е характерното е, че са с регулираща се каса от 15 до 32-36 см, в зависимост от модела. Повечето модели от този тип са с изолация минерална вата и по-малка част, с полистирен. Те са добро решение в случай, че апартамента Ви е на първи, втори етаж и е подложен на постоянен шум – асансьор или преминаващи съседи.

Входна врата

​Входни врати с лаково покритие

Блиндирана врата с лаково покритие е следващият модел. При този тип покритие имаме леки извивки, а не както при фрезованите покрития. Повърхността е лакирана и гладка. Откъм механизми този тип входни врати се заключват настрани в няколко точки. Откъм страната на пантите имат шипове с пасивно действие, които увеличават процентите на сигурност при заключването на вратата. Моделите от този тип започнаха да се налагат на пазара, защото са напълно завършени от естетична гледна точка. Облечени са с красиви панели. При тях нямаме метални каси, които някои хора не предпочитат, те са от МДФ материал и са в идентичен цвят като самата врата. Макар и на по-висока цена, те изместват останалите модели блиндирани врати.

Това са само някой от най-харесваните модели врати, има още много варианти, които ще приковат вниманието Ви, но с тях ще се запознаете в следващите ни статии.

Оставете коментар