5 страхотни модела за интериорна врата

При този богат избор най-вероятно търсенето на мечтаната от вас врата става мисия невъзможна. Затова малко ще ви улесним като днес ви покажем 5 от най-търсените модели за интериорни врати.

  • Модел номер 1

Е врата с класически форми и стъкла. Обикновено тя е подходяща на почти всички интериори с малки изключения, естествено. Именно правите форми в нея я правят лесна за съчетание, защото ако сме харесали интериорна врата с повече извити форми на стъклата ще се наложи другите неща в стаята да бъдат по-семпли.

  • Интериорна врата номер 2

Стъклената врата е малко по-екстравагантен избор за всеки интериор. По-скъпи са моделите изработени изцяло от стъкло, но пък в тях може да вложите максимума на своите идеи, защото обикновено стъклените врати могат да се правят и по ваш дизайн. Този тип врати пропускат максимум светлина в стаята, в която бъдат поставени. Страхотно решение са, защото само с една врата интериора ви може да изглежда изключително завършен и богат.

  • Интериорна врата номер 3

За интериорна врата номер 3 сме избрали модел без стъкла, само с фини лайсни оформени в някаква фигура, в случая наподобяваща слънчеви лъчи. Все пак трябва да имаме предложение подходящо и за спални помещения, където е необходимо да се създаде усещане за спокойствие и уединение.

  • Страхотно решение за интериорна врата е модел номер 4

Това е врата, която има извити форми на стъклата, който придават на помещението изключително добро впечатление, за добре завършен интериор. Матовото стъкло стои повече от добре на тази интериорна врата.

  • 5-тото ни предложение

На последно място, но не и по важност е 5-тото ни предложение е вратата за баня, която обикновено също е труден избор за нас. Вратата за баня често се налага да е алуминиева, но всички добре знаем колко зле изглежда обикновената алуминиева врата. Затова ще ви предложим врата, която на пръв поглед изглежда обикновена интериорна, но всъщност тя е страхотно съчетание на интериорна HDF врата и алуминиева. Вратата има голямо огледало, което ще допадне и на най-суетните.

Надяваме се да сме помогнали в избора ви за врата. Има още много красиви врати, които ще ви грабнат вниманието, просто вложете своя ентусиазъм в намирането на вашите специални интериорни врати.

Оставете коментар