10 причини да изберем по-висок клас входна врата, отколкото входна врата на по-ниска цена

Входните врати не са еднакви

Входната врата е ако не най-важният, то един от най-значимите елементи за придаване на завършен вид на Вашия дом. При избора ѝ от особена важност е не само моделът, цветът и уютът, който създава в жилището, но и сигурността, шумо и топлоизолацията. Съществуват различни модели врати в зависимост от характера и местоположението им на използване.

Има модели, които са с UV защита. Препоръчва се използването им, когато вратата ще е в пряк допир със слънчевите лъчи. Други се монтират в апартаменти, където не съществува такъв външен фактор и съответно потребителите се насочват към модел, който отговаря на изискванията за местоположение.

Има ситуации, в които клиентите желаят да монтират входна врата, но вместо такава, поставят интериорна, като втора входна, за по-голяма топлоизолация или просто, защото смятат, че така шансът да бъде проникнато в жилището намалява. Е, за щастие имаме добра новина, не е нужно да давате излишни пари за две входни врати, стремейки се да повишите сигурността на дома си! В подобни случаи много хора правят грешката да си купят входна врата заблудени от цената. А не е ли по-добре просто да заложите на модел, който е с по-висока цена и съответно с по-голяма сигурност и изолация? След време ще установите, че тези средства не са дадени излишно и „на вятъра“.

Превъзходството на качествените входни врати

Ще Ви представим 10 причини, с които качествените входни врати, превъзхождат евтините такива.

  1.  Материалът вложен във вратата, при нейното производство, е пъти по-добър със своите качествени характеристики;
  2.  Вътрешността на крилото се състои от дървени МДФ платна, лист от метал и минерална вата, която е шумо и топлоизолираща;
  3.  Крилото е с дебелина 7 см/9 см, което допринася още за изолацията;
  4.  Има пасивни шипове, които влизат в касата;
  5.  Има секретна, ямкова брава и резе;
  6.  Има възможност за пасивна дръжка, която допринася за сигурността;
  7.  Има възможност за аларма;
  8.  Удобството да се облече зидът без да се налагат довършително строителни работи като обръщане на зид;
  9.  Покритието на крилото е от по-висок клас;
  10.  Има възможност за изработка на поръчкови модели.

Следващия път, при първото си посещение в магазин за врати, не подхождайте прибързано! Припомнете си всички особености, които са от значение, при взимане на правилно решение за покупка на входна врата.

Оставете коментар